Helhetsklinikken
Naturmedisiner Kjell Haukland

Nov 11, 2017

True Cocora sunn mørk sjokolade kommer i to versjoner, 70% og 85% mørk sjokolade fra peruanske kakaobønner. Disse blir dyrket og behandlet i et Fair trade godkjent arbeidsmiljø. Det betyr at ingen regnskog er hugget ned for å bygge plantasjer og alle som jobber der har gode betingelser.

Kakaobønnene blir tatt ned og organisk behandlet når de er helt modne. Dette er ekte kakao. Vi kjenner til historien fra oldtiden; Både majaindianerne og aztekerne behandlet kakaoen som en gudegave. De kalte det for “the food of the gods”. Det er nettopp fra denne regionen våre kakaobønner kommer fra. Du finner ikke noe mer “ekte og ren kakao” enn fra akkurat dette området i Peru og derfor er vår mørke sjokolade ekstra rik på sunne flavanoler. Det er disse flavanolene som er sunt å spise. Dette kommer fra plantepolyfenoler som du skal høre mer om senere i denne artikkelen.

Oct 19, 2017

Slik fungerer StemRenu


När ett ägg befruktas bildas en stamcell som delar sig till fler stamceller. Efter ett tag börjar de istället bilda specifika celler för att det ska bli ett hjärta, ögon, hjärna och bygga en hel kropp. När kroppen är klar övergår stamcellernas uppgift till att reparera och underhålla kroppen.

När vi är 20-årsåldern blir kommunikationen i kroppen sämre och trots att vi har stamceller försämras förmågan att använda dem. Det är en del av åldrandet.

Det är som om det brinner någonstans. Brandkåren kan inte åka och släcka branden om det inte går fram en signal till dem om att det brinner och att de behövs.

Det är där StemRenu kommer in i bilden. Den innehåller signalmolekyler från äggvitealbumin som ”väcker” våra stamceller till liv så att de kan börja göra sitt jobb.

Man har utvunnit dessa signalmolekyler ur befruktade hönsägg från Norge. I Norge får hönorna bara en vaccinering, i USA får de 15-22 stycken! Det finns inte heller någon Salmonella i Norge.

När ett ägg är befruktat tar det bara 21 dagar innan det kläcks en kyckling. Dag 10 finns det som mest signalmolekyler i ägget. Precis då, innan de påverkar kycklingen utvinner man dem.

När vi äter detta kosttillskott (som är livsmedelsklassat, det är mat, ägg) får vi i oss singalmolekylerna som genast börjar väcka våra stamceller till liv, så att vår kropp kan börja repareras och underhållas.

Förutom äggalbumin innehåller StemRenu även Aloe Veraextrakt, grönt te, alger och hajbrosk.

Alla dessa ingredienser samarbetar för bästa effekt.

Helhetsklinikken:
Adresse:Øvre Storgt. 43, 3018 Drammen (inngang bakgård).
Ukentlig i Oslo etter avtale.
Hjemmebeh. hele østlandet etter avtale. Ta kontakt.

Mobil:
900 37 13

Epost: 
kjellhaukland@gmail.com

© 2017 Heelhetsklinikken. web-design Boye Garmann Contact Me