Helhetsklinikken
Naturmedisiner og akupunktør Kjell Haukland

Siden er under konstruksjon

Helhetsklinikken

På Helhetsklinikken behandler vi ut ifra et helhetlig perspektiv. Naturmedisiner og akupunktør
Kjell Haukland har med sine over 30 års erfaring, flere testemetoder og behandlingsformer å velge mellom.
Da årsaken til helseproblemer oftest er sammensatte, må metodene for å løse dem også være det.
Ønsker du en time der vi ser på din helsetilstand/diagnose så ta kontakt
og be om en gratis diagnose-time.


Velkommen til helhetsklinikken!
Du kan bestille time her, - nå oss på Mobil:
900 37 13 - eller kontakt oss på Epost.

På Helhetsklinikken behandler vi ut ifra et helhetlig perspektiv. Naturmedisiner og akupunktør
Kjell Haukland har med sine over 30 års erfaring, flere testemetoder og behandlingsformer å velge mellom. Da årsaken til helseproblemer oftest er sammensatte, må metodene for å løse dem også være det.
Ønsker du en time der vi ser på din helsetilstand/diagnose så ta kontakt og be om en gratis diagnose-time.
Velkommen til helhetsklinikken!

Stacks Image 652
"For bedre helse og energi tilbyr vi flere metoder. Da årsaken til helseproblemer oftest er sammensatte, må metodene for å løse dem også være det."
- Kjell Haukland


Behandlingsformer vi tilbyr

Stacks Image 539

Botanisk medisin

Botanisk medisin utnytter plantens bestanddeler for å behandle fysiske og psykiske tilstander.
Medisinplantene gir oss ekstrakter, tinkturer, pulver og te, som feks den kraftfulle lakrisroten og den livgivende rosenroten. Blant flere hundre medisinske urter kan nevnes: angelika, svarthyll, timian, humle og marietistel, som ved riktig bruk har stor nytte. I årtusener har man spesialkomponert medisinske urteformler. Et rikt antall planter har gitt lindring til kropp og sinn, både innvortes og i oljemassasje,som omslag og i bad.

Planter som inneholder mye eteriske oljer kan også destilleres for bruk i aromaterapi f.eks. timian. En naturmedisinsk aromaterapeut kan kunsten å velge de riktige eteriske oljene til den enkelte person. De aromatiske oljene bringer hvile til sinnet når tankene spinner, de roer ned eller løfter opp, og kan virke styrkende, regulere appetitt og søvn. Både betennelsestilstander og infeksjoner kan bedres med aromaterapi.

En egen måte å anvende blomster på ble utviklet av den engelske legen Edward Bach i begynnelsen av forrige århundre. Dr. Bach oppdaget hvordan 38 ulike blomster virker inn på ulike aspekter av følelseslivet, som smerte ved savn, sorg og omveltninger i livets ulike faser. Blomsterremediene er så godt som smaksfrie og totalt uten bivirkninger.


Alle vegetabilske oljer, eteriske oljer og urter som benyttes i behandlingene er av høyeste kvalitet, og så langt det lar seg gjøre er disse fra viltvoksende eller økologiske planter.
Gå tilbake

Gunn Randi Eriksen
«Kjell har hjulpet meg i mange ganger med smerter i muskler og ledd. Behandlingen har vært kjempeviktig for meg.»

Paolo Vinaccia
«Vi har hatt gleden av å få behandling av Kjell Haukland gjennom flere år.
Kjell har fantastisk kunnskap om naturmedisin som akupunktur laserakupuntur urter
Kraniosakralterapi med mere.»


Paolo startet behandling hos Kjell i 2010 med bukspyttkjertelkreft . Behandlingen gav styrke og energi og antakelig diverse urter bidro til krymping av svulsten.Paolo ble erklært frisk 2015.
April 2017 fikk Paolo en ny og sjelden kreftdiagnose og oppsøkte Kjell igjen.Denne gangen var situasjonen mye mere komplisert .Da måtte Kjell grave litt ekstra i urtemisin skuffen sin..og der fant Kjell mye bra ! Paolo har hatt fantastiske resultater på kreftbehandling. Onkologene på Ullevoll er veldig fornøyd med alternativmedisinen fra Kjell , og de mener at de aldri har fått så bra resultater på kun cellegift.

Våre største anbefalinger
Fra Trude Semb Vinaccia og Paolo Vinaccia

Boye Garmann
"Jeg kan anbefale Helhetsklinikken på det varmeste. Kjell har vært uungåelig for meg i perioder når kroppen ikke har spilt helt på lag."

Join us!
Gratis konsultasjon
Få en er gratis og helt uforpliktende konsultasjon. Om dine plager er små eller store, -eller om det dreier seg om å optimalisere din helse for mere ernergi og overskudd i hverdagen. Helhetsklinikken har lang erfaring og stor ekspertise. Ring oss eller nå oss på Epost.
Kjell Haukland - Helhetsklinikken
Mob.il: 900 37 135
Epost: kjellhaukland@gmail.com
Nyheter
Helhetsklinikken følger tett med på forskningen innen alternativbehandling, og produkter som kan være med å på å forebygge din helse. Følg oss gjerne på «bloggen»
Stacks Image 663
Vi arrangerer foredrag og seminarer innen helse
Vi vil fremover (fra ca medio 2018) også arrangere små og store seminarer om det meste innen forebyggelse av din helse. Det vil bl.a. bli om kosthold, livsstil, tilskudd av vitaminer/mineraler, ekstrakter, tinkturer, med mer.
Stacks Image 518
Gavekort
Gi et gavekort i gave til venner og bekjente. Gavekortet fås ved klinikken i Drammen. Gavekortet kan også bestilles og levert på post. Husk å oppgi beløp.
Kjell Haukland - Helhetsklinikken
Mob.: 900 37 135
Epost: kjellhaukland@gmail.com
Stacks Image 940

Helhetsklinikken:
Adresse:Øvre Storgt. 43, 3018 Drammen (inngang bakgård).
Ukentlig i Oslo etter avtale.
Hjemmebeh. hele østlandet etter avtale. Ta kontakt.

Mobil:
900 37 13

Epost: 
kjellhaukland@gmail.com